TEREPLOVAGLÁS

Irányítsd Te a lovat és fedezd fel a Balaton rejtett csodáit!

Tereplovaink megbízhatóak, együttműködőek, ennek köszönhetően az alapok elsajátítása után lehetőséget biztosítunk a Balaton-felvidék felfedezésére lóháton.

Többféle túra közül választhatsz a tudásszintednek megfelelően, illetve a rendelkezésedre álló idő alapján. Panoráma túránkon például Szentkirályszabadja dombjairól pillanthatod meg a Balatont, s ha átesnél a ló túloldalára akkor sincs mitől tartanod, hiszen a pipacsok és vadgyümölcsfák sűrűje fogad majd.

Vajk helyismerete irigylésre méltó, így a túraútvonalak sokszínűsége garantált. Az egy órás túrától az egész naposig rendkívül széles palettán mozog a választék. Igény szerint több napos túrák is megrendezésre kerülnek, melyeken a jó hangulat mindig garantált, hála a jó csapatnak és a lenyűgöző tájaknak.

A túraútvonalak ügetésben és vágtában egyaránt elérhetőek, de a kicsik sem maradnak ki a jóból, hiszen a gyerekek részére vezetett sétatúrákat szervezünk.

 

Néhány túraútvonal, ahol a nyomainkra lelhetsz:

1 órás túra : Balatonalmádi Remete völgyből indul a Vödörvölgyön keresztül a régi vasútvonal nyomvonalán. Ezután Szentkirályszabadja határát érintve a Vöröshegyen lévő szőlők között ereszkedünk le,  ahol gyönyörű balatoni panoráma tárul elénk.

2 órás túra: Balatonalmádi Remetevölgy-Felsőörs- Meggyespuszta-Szentkirályszabadja-Vörösberény-Balatonalmádi

egész napos túra: Remetevölgy-Vödörvölgy-Szentkirályszabadja-Szabadságpuszta-Nemesvámos-Hidegkút határait érintve- Veszprémfajsz-Királykút-Felsőörs- Balatonalmádi.